Selecteer een pagina

Over mij

HB Management & Consultancy b.v. is uw partner als het gaat over kennis van het optimaal begeleiden van implementatie- en verbetertrajecten van managementsystemen binnen alle geledingen van de organisatie. Met als bijkomend voordeel de kunst verstaan van het zich gemakkelijk aanpassen aan de organisatie-omgeving.
Kenmerkend voor HB Management & Consultancy b.v. in de persoon van Henk Bootsma is de betrokkenheid, flexibele inzet en waar het allemaal om moet draaien: een advies mét effect.

Samen met de klant zoeken naar de beste oplossing

Al ruim 20 jaar telkens samen met de klant op basis van kennis, kunde en ervaring opgedaan in diverse functies binnen productieorganisaties op zoek naar een (duurzaam)oplossing. Efficiency en effectiviteit zijn de begrippen die daaraan ook daadwerkelijk invulling geven. Natuurlijk met oog voor de ambitie en cultuur die de klant voorstaat.

Specialismen

De laatste jaren gespecialiseerd in Advies en ondersteuning van Brzo-bedrijven – denk aan veiligheidsbeheerssystemen, veiligheidsstudies, assetmanagement (aging), ATEX-blootstelling, brandveiligheid, PGS.
Daarnaast vergunningsverleningstrajecten en waar nodig bezwaren en zienswijze.

Met het implementeren van managementsystemen, het verbeteren van bedrijfsprocessen en te komen tot ‘Operational Excellence’, acteer ik hierbij veelal op het snijvlak van organisatie en systemen. Mijn kracht is het aanreiken van de juiste technieken en methoden die zijn afgestemd op het ambitieniveau en het lerend vermogen van de organisatie. Trainingen op het gebied van kennis of awareness maken hiervan onderdeel uit.

Daarnaast zet ik mijn expertise in voor interim-management op het gebied van kwaliteit, arbo, veiligheid en milieu. Mijn drive is tijdens deze trajecten draagvlak te creëren voor de te nemen beslissingen om samen het beoogde resultaat te bereiken.

d

Ervaren en veelzijdig

Ik ben een ervaren en veelzijdig professional die bekend is met veel aspecten van o.a. Brzo-bedrijven.  Mijn adviezen met impact zijn gebaseerd op kennis en ervaring.

Betrokken

Ik ben goed in staat om mij in te leven in de organisatie, haar doelstelling en de stakeholders. 

Flexibel

Als interim professional ben ik flexibel en maak mij in korte tijd de organisatie eigen. Analytisch sterk waardoor ik snel tot de kern van het probleem kom.